Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 iunie 2010

SPOILER ALERT! Noi detalii despre sezonul 2

Intoarcerea in sezonul 2 , The Vampire Diaries , este povestea a doi vampiri obsedati de aceeasi fata frumoasa , si lupta pentru controlarea intregului oras . De-a lungul sezonului 1, Stefan si Damon s-au intors in orasul natal Mystic Falls, Virginia, pentru motive diferite- Stefan era determinat sa o cunoasca pe Elena Gilbert, care are o asemanare izbitoare cu Katherine Pierce, vampirul crud de care ambii frati s-au indragostit in 1864, in timp ce Damon vroia sa o scoata pe Katherine din mormant, a crezut ca era tinuta de o magie facuta de o vrajitoare cu multi ani in urma . La sfarsitul sezonului 1, unchiul Elenei face un plan pentru a deslusi haos in Ziua Fondatorilor , distrugere si moarte, si a vazut reintoarcerea lui Katherine Pierce.Urmatorul sezon ne arata o " aruncare " a maleficei Katherine Pierce in triunghiul amoros dintre Stefan, Elena si Damon si ceilalti rezidenti ai Mystic Falls'ului trebuie sa aleaga o parte, cazand victime noului pericol. O noua si neasteptata relatie de prietenie apare, aliati devin dusmani, si inimi vor fi frante. Stefan si Damon vor fi fortati sa intalneasca un personaj mai rau si mai diabolic decat au crezut ca este posibil. [ Si isi vor da jos tricourile - de mai multe ori - ]

Distributia sezonului 2 :

Nina Dobrev - Elena Gilbert
Ian Somerhalder - Damon Salvatore
Paul Wesley - Stefan Salvatore
Katerina Graham - Bonnie Bennett
Zach Roerig - Matt Donovan
Candice Accola - Caroline Forbes
Michael Trevino - Tyler Lockwood
Sara Canning - Jenna Sommers
Matt Davis - Alaric Saltzman
Steven R. McQueen - Jeremy Gilbert



Intrebare : O sa vedem mai mult din varcolacul din Vampire Diaries , Tyler ? A fost surprinzator absent din seara cand a aparut luna plina. -Marz
Ausiello: " Cred ca este mai interesant sa pastram [ varcolacul din el ] ascuns " a spus producatorul executiv Kevin Williamson, " si in locul sa isi arate agresiunea si problemele cu tatalui lui si lucruri care sunt asociate cu un lup , fara sa il facem lup .
O sa se arate cartea pe fata legat de varcolac deoarece " oriunde sunt vampiri, sunt si varcolaci in apropiere", spune Williamson. " Cea mai mare preocupare a mea este ce efecte speciale trebuie sa folosim.
"Acest fapt trebuie tratat usor, sa pregatim multi bani si cateva teste. Acum lucram sa gasim ceva care sa nu arate stupid. Si trebuie sa fie si sexy - pentru ca hai sa vorbim serios , avem acesti oameni frumosi pentru un motiv. "

Intrebare : As dori un detaliu din Vampire Diaries , va rog ! - Vanessa
Ausiello : Ian Somerhalder prevede ca cei din Team Damon vor experimenta o mare popularitate in urmatorul sezon. " Cred ca o sa aflam mai multe despre Stefan, iar acest fapt poate sa ii faca pe fanii Team Stefan sa isi schimbe tabara." spune el . " Nu este un baiat asa cuminte precum pare."

" Daca Jeremy supravietuieste ar putea sa inceapa o conexiune stransa intre el si Tyler , iar o noua relatie de fratie se naste intre Stefan si Matt . "

Julie a specificat ca Stefan , Elena si Jonathan Gilbert ar putea sa nu fie singurii cu jurnale. " Cine stie , poate Katherine a avut un jurnal pe timpul ei " , a spus ea.

- Vom continua cu flashback-urile din 1864, dar scriitorii s-au gandit si la niste scene pentru viitoarele sezoane . O farsa/gluma [ sau o scena de ras ] este cea in care Stefan si Damon petreceau intr-un fost - club de noapte numit Studio 54.



In sezonul 2 , Stefan/ Elena / Damon vor evolua intr-o relatie Stefan/ Katherine / Elena / Damon si surprinzator , Stefan , nu Damon , va fi cel mai afectat de aparitia lui Katherine : se pare ca el isi va arata sentimentele despre care spunea ca nu le mai are fata de ea . Elena va invata si isi va da seama ca are niste sentimente mult mai puternince fata de Damon , iar Damon , pe cealalta parte va fi ocupat sa conceapa un plan pentru Council of the Founding Fathers sa o omoare pe Katherine.
Si da, varcolacii vor fi introdusi in sezonul urmator ( Tyler ) care va avea o conexiune cu o anumta vrajtoare ( Bonnie ) care vor incerca sa isi dea seama despre abilitatile lor supranaturale.
Sursa

4 comentarii:

  1. daca doresti sa facem link exchange cu siteul www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul "filme online gratis subtitrate" daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
    mersi
    costel_box@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ca ian somerhalder nu va mai juca din al doilea sezon in acest serial?Si al doilea sezon nu se presupune ca ar trenui sa aiba 22 de episoade?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Ian Somerhalder va mai juca in Tvd si da sezonul 2 are 22 de episoade.

      Ștergere
  3. Sunt foarte curioasa ce se va intampla in sezonul 2. Am inceput acest serial de vreo doua saptamani pentru ca o prietena a insistat sa ma uit ca e super tare si pot spune ca merita vizionat. Il recomand!

    RăspundețiȘtergere