Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 martie 2010

13 lucruri pe care ai vrea sa le stii despre "The Vampire Diaries" [partea 1]

Centrul pentru presa Paley a gazduit vedetele si producatorii serialului difuzat de CW - "The Vampire Diaries"pe 6 martie 2010, in Los Angeles. Paul Wesley, Nina Dobrev si Ian Somerhalder s-au alaturat producatorilor Kevin Williamson, Julie Plec si Bob Levy la Teatrul Saban in cadrul festivalului PaleyFest2010. Jurnalistii de la http://scifiwire.com au stat de vorba cu toata gasca pe covorul rosu, inainte sa inceapa prezentarea lor. Ei au difuzat urmatorul episod al serialuiu, "A Few Good Men", iar apoi au raspuns la mai multe intrebari. Iata ce am aflat in timpul interviurilor.
SPOILER ALERT!

Dezvaluire despre Isobel
Episodul "A Few Good Men" va prezenta informatii importante despre Isobel, mama naturala a Elenei si sotia ucisa a lui Alaric (Matthew Davis). Flashback-urile arata ce facea Isobel in timp ce era casatorita cu Alaric. Elena urmeaza un sir de personaje infioratoare pana ajunge chiar la Isobel. Damon chiar il tachineaza pe Alaric in public. "Primul episod care se va difuza la reintoarcere este destul de tare pentru ca exista o multime de informatii noi si relevate pentru personajele noastre care ne vor duce pana la sfarsitul sezonului", a declarat Julie Plec intr-un interviu de grup. "Alaric, Elena si Damon afla ceva destul de zguduitor despre mama naturala a Elenei si lucruri nebunesti se intampla intre Alaric si Damon, intre care se stabileste o rivalitate pentru o perioada lunga de timp". Si intr-adevar, Alaric si Damon se lupta in episod.

Vampirii din timpul Razboiului Civil vin in oras
Cu mormantul lasat deschis, vampirul acela afro-american pe care l-ati vazut la sfarsitul ultimului episod va fi liber. In "A Few Good Men" aflam ca numele lui este Harper. Harper intalneste un rezident in Mystic Falls, este intrigat de un telefon celular si, in cele din urma, o gaseste pe Pearl pentru a se regrupa si se pregatesc pentru a provoca mai mult haos. "Luati niste vampiri suparati si lasati-i in Mystic Falls, acolo va fi o mult haos, actiune buna si cascadorii, lucruri dure", a declarat Plec pe covorul rosu.

Invitati speciali [Guest stars] valorosi
"A Few Good Men" o introduce pe actrita Melinda Clarke ca doamna Donovan. Ea nu se poarta foarte frumos cu prietena lui Matt, Caroline. "Melinda Clarke va fi in serial atata timp cat ea va dori sa fie cu noi, in principiu", a declarat Plec pe covorul rosu. "Suntem mari fani ai ei. Spencer Locke este cu noi pentru un episod. Stephen Martines va fi cateva episoade; este foarte sexy si foarte, foarte mocnit". Si-a gasit Damon nasul?
Cea mai importanta cooptare in echipa este David Anders [Alias, Heros şi 24] ca Jonathan Gilbert, pe care Williamson il numeste cu drag, unchiul John. El va fi vazut in episoadele ulterioare. "Sunt un mare fan al lui David Anders", a spus Williamson. "El e, de asemenea, cel care poate sta cu adevarat impotriva lui Damon. Scenele dintre Ian si David sunt distractive pentru ca este intr-adevar alter-eog-ul sau." Veti afla mai multe despre familia Gilbert atunci cand va veni unchiul John in oras. John nu este doar o sursa de conflict pentru fratii Salvatore, el da din lucrurile peste cap si in familia Gilbert. "Unchiul John se amesteca in lucrurile lui Damon si, destul de ciudat, in ale lui Jeremy, a carei relatii cu Anna, dupa ce va aflata totul...", a spus Williamson, oprindu-si cuvintele de teama sa nu dezvaluie prea mult. Julie Plec a continuat: "Cei din familia Gilbert, incepand cu originalul Jonathan Gilbert din 1864, au fost implicati in gasirea si distrugerea vampirilor din Mystic Falls, asa ca [John] il pune pe Jeremy sa aleaga daca va continua lasata de stramosii sai sau nu."

Schimbari pentru Damon si Stefan
In timpul conferintei, Plec si Williamson au spus ca fratii Salvatore vor avea nevoie de sprijin reciproc. "Va exista o rasturnare de situatie, in sensul ca Stefan a fost intotdeauna tipul care a incearcat sa il retina pe Damon si a incercat sa-l tina sub control, sa-l tina departe de tentatia de a ucide oameni", a spus Williamson pentru audienta. "Damon va trebui sa incerce sa fie fratele mai mare iubitor asa cum fratii mai mari ar trebui sa fie", Plec a adaugat: "Ei impartasesc un interes comun acum, acela de a pastra aparentele fata de locuitorii orasului. Mai tarziu, in acest sezon, atunci cand personajul lui David Anders soseste in oras, el e foarte hotarat sa faca orasul constient de vampiri, asa ca Damon si Stefan, care au fost in conflict, intr-adevar au nevoie sa conlucreze pentru a se asigura ca secretul lor este in siguranta si ca sa ramana in oras. Destul de ciudat, Damon a decis ca este interesat de a ramane in Mystic Falls, chiar nu vrea sa mearga nicaieri inca".

Damon sufera dupa iubita lui...
Dupa ce a constatat faptul ca iubita sa, Katherine, nu a fost ingropat in mormant, Damon se ocupa cu problemele de abandon in singura modalitate in care stie Damon cum. Veti vedea orgii in "A Few Good Men". "[Booze] bautura si fete. Cred ca merge" a declarat Somerhalder pe covorul rosu. Damon isi petrece in stare de ebrietate intregul episod 15, in care vom vedea o noua scena topless cu Ian Somerhalder. "Ii intreb, ii rog si ii sun mereu pe Julie si pe Kevin: pot sa apar dezbracat?", a mai spus Somerhalder.

Stefan se va purta aiurea
Stefan sa astepta sa aibe parte de un final in cazul lui Katherine. Dar acum ca stie ca ea este undeva acolo si cu toata secretele care ies la suprafata, Stefan isi va pierde putin calmul sau de neperturbat. "Vom vedea unele complexitatii care, probabil, nu s-au vazut pana acum", a declarat Wesley pe covorul rosu. "Cred ca e doar o progresie naturala, ca orice caracter complex."
SURSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu