Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Cine e Anna?


Anna este noul personaj interpretat de Malese Jow care apare in episodul 11.Exista cateva teorii cu privire la originea ei:

Vampir

Nu ar fi surprinzator ca frumoasa Anna sa fie un vampir.Stie foarte multe despre ei si este foarte interesata de jurnalul lui Jeremy despre vampiri si alte creaturi.Poate vrea si ea sa gaseasca vraja care deschide mormantul lui Katherine sau poate chiar ea a cauzat accidentul in care parintii Elenei au murit.

Varcolac

Orice poveste cu vampiri are nevoie si de varcolaci,asta e sigur.Poate a "mirosit" vraja aplicata de Damon lui Jeremy si este interesata sa-i dea de urma.Are sens ca oata ce Elena e atrasa de creaturi mitice,ca si fratele ei sa fie.

Sora Elenei

Cea mai posibila teorie.Am aflat deja ca Elena a fost adoptata,iar asemanarea ei izbitoare cu Katherine dovedeste ca e mai degraba o Pierce decat o Gilbert.Poate ca cele doua surori au fost separate la nastere tocmai pentru a incerca sa o aduca pe Katherine la viata.

Nimeni

Trebuie sa acceptam ca exista si posibilitatea ca Anna sa nu fie o creatura supranaturala,ci doar o studenta care il place pe Jeremy.

Voi ce credeti ca este Anna/lasati un coment.
sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu