Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 martie 2010

13 lucruri pe care ai vrea sa le stii despre "The Vampire Diaries" [partea 2]

Vom vedea mai multe flashback-uri
Williamson a spus ca pregateste un scenariu pentru un alt flashback care va dezvalui mai multe despre istoria sentimentelor dintre Damon si Stefan. "Preferatele mele sunt acele flashback-uri in care il putem vedea Damon intr-un loc atat de vulnerabil", a spus in timpul conferintei Williamson. "Puteti vedea esenta lui, puteti vedea relatia sa cu Stefan la un moment in care relatia lor a fost diferita. Spun asta acum ca scriu [scenariul pentru] un alt episod flashback unde vom arata urmatoarea etapa in calatoria lor. Este o relatie interesanta".

Tine-te bine pentru finalul sezonului
Probabil te astepti ca finalul primul sezon al serialului sa se termine brusc, cu o scena care sa te tina in suspans. In cazul in care ai crezut ca vei asteapta o vara inteaga pentru a afla raspuns la o singura intrebare, atunci e cazul sa afli ca va trebui sa astepti raspunsul la noua intrebari care vor ramane neclarificate! "Avem noua elemente care se vor termina abrupt in ultimul episod", Plec a avertizat publicul. "Ar putea fi sapte", a clarificat Williamson, "actul sase este doar o succesiune, dar sunt puncte mari din poveste care va vor sicana, speram noi, in sezonul urmator, dar in acelasi timp, raspunsul la unele intrebari, dezvaluirea lucrurilor, creaza alte intrebari, mai multe chiar, si se termina, intr-un fel, cu un bang ".

Scena cu portocala vine...
Fanii cartilor lui L.J. Smith au cerut creatorilor serialului au cerut sa includa o scena in care Damon mananca o portocala... Plec a promis ca va veni si a explicat, pentru cei care nu sunt destul de superfani, suficient de clar pentru a intelege despre ce este vorba. "Aparent, pentru doua replici intr-una din cele sase carti, Damon decojieaste si mananca o portocala. Fanii adevarati ai cartilor se agata de asta pentru ca arata pe cineva care, desi nu trebuie sa manance alimente pentru a supravietui, totusi savureaza fructele si produsele alimentare. Scena a iluminat multe despre caracterul lui si avem o multime de lucruri ca asta in serial, nu portocalii inca, dar intr-o zi ..."

Toata treaba cu Katherine nu va fi solutionata prea curand
Damon si Stefan vor trebui sa se descurce, pentru o lunga perioada de timp, cu urmarile faptului ca nu au gasit-o pe Katherine in mormant. In "A Few Good Men", Damon trece de la euforia aventurilor la speranta ca iubita sa Katherine este undeva, iar asta se intampla intr-un singur episod. Williamson planuieste sa se joace cu chestia asta. "Cred ca o rezolutie pentru faptul asta ar putea dura 100 de episoade", a spus el pe covorul rosu. "Cu toate acestea, exista surprize in curs de planificare". Wesley, de asemenea, a analizat modul in care se descurca Stefan cu lipsa lui Katherine. "Este ca lucru cam ciudat, ceva de genul: te simti ca si cum cineva te urmareste si nu ai idee daca e acolo sau nu", a declarat Wesley pe covorul rosu. "Este ca si cum, cat de constienta este ea de prezenta lor? Mai simte inca ceva pentru Damon sau pentru Stefan? A facut ceva manipulari? Ea este in spatele unui plan mare? Exista atat de multe posibilitati".

Damon se poate indragosti de Elena
Pana in prezent, se pare ca Damon doar se joaca cu Elena pentru a se razbuna pe Stefan. In curand s-ar putea ca Damon sa nasca sentimente reale pentru ea. "Ei devin niste prieteni neobisnuiti, si asta e un drum lent, pentru ca ea gaseste ceva bun in el si trage asta la suprafata", a spus in timpul conferintei Kevin Williamson. "Va fi o calatorie interesanta acum ca el a fost palmuit regeste in fata de catre Katherine". Plec a adaugat: "Cred ca Damon se intampla sa realizeze ca el are o pasiune pentru Elena cu mult timp inainte ca Elena sa ia in considerare o pasiune pentru Damon. Unul dintre aceste lucruri se va intampla mai devreme decat celelalte".
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu