Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 februarie 2010

Interviu cu Ian despre Lost/VD

Q : A trebuit sa prinzi toate sezoanele din urma inainte de a te intoarce la filmari ?
Ian : Am prins cat de mult am putut, doar pentru a fi pregatit si sa stiu despre ce sa vorbesc .
Q : Si cum faci sa filmezi pentru VD,dar sa ajungi la filmarile pentru Lost?
Ian : Din fericire, Kevin Williamson si Julie Plec, Damon si Carlton, si producatorii serialului "Lost" si "The Vampires Diaries" fac asta posibil, este o colaborare.
Q : Si ce parere ai ? Este amuzant sa joci in paralel doua roluri diferite?
Ian : Da, pentru ca Boone nu este in apele lui. A fost aruncat intr'o situatie nu prea placuta.Boone trece printr'o perioada complicata,iar Damon este un personaj amuzant.Pentru a trece de la un om cu inima zdrobita,greu de cap la Damon a fost chiar distractiv.
Q : Care personaj indragesti mai mult ?
Ian : Damon, dar tin sa precizez ca nu sunt un criminal sociopat .
Q : Ai vrea sa explori si latura pozitiva a lui Damon Salvatore ?
Ian : Cred ca este destul loc pentru bunatate in Damon la fel cum este si rautate pentru Stefan . Toti avem cate putin din fiecare inauntrul nostru.
Q : Cat de mult ti'a placut ca Damon sa'si petreaca timpul cu Elena ?
Ian : Noi chiar ne'am simtit bine, ne'am distrat in acel episod. Este o chestie interesanta ce se intampla cu Damon si Elena, iar cand iei vervaina,Damon trebuie sa ia o decizie in legatura cu Elena, daca sa fie bun sau rau . Oricum acea decizie pe care o ia, o va respecta , si usor va crea o balanta . Elena s'a simtit bine alaturi de Damon.El spune lucruri care sunt adevarate,Damon fiind foarte sincer cand vorbeste. Chiar daca este un adevarat nenorocit, el inca spune adevarul si cred ca Elena si'a dat seama ca este mintita de catre Stefan. In apararea lui Stefan,el a fost nevoie sa o minta, pentru a o proteja.
Q : Cum te'ai pregatit pentru a juca rolul unui vampir ?
Ian : Este putin ciudat. Mie,cel putin, nu'mi place sangele,ma trec fiorii. Dar, cand stii ca esti infometat, si te gandesti ca esti blocat intr'un avion spre exemplu, intr'un loc unde nu exista mancare deloc sau cand ii vezi pe cei nevoiasi care mor de foame in toata lumea , apoi iti imaginezi ca esti un vampir care are 160 de ani de experienta de viata,de supravietuire si cunostintele omului,dragostea,moartea si istoria, si cel mai presus de toate, simturile tale sunt dezvoltate cu peste 1000 % , este o adevarata provocare. Sper ca ceea ce fac, o fac cum trebuie si ca traiesc momentul in cel mai sincer mod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu