Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 februarie 2010

Teorii pentru episodul "Fool me once"


In interviurile acordate de Julie Plec, producatoarea a tot evidentiat faptul ca Damon o va da uitarii in curand pe Katherine, ca si cum ar iesi din serial sau ceva de genul acesta, iar Damon va incepe sa dezvolte sentimente pentru Elena. Totusi nu stim inca modul in care Katherine va iesi din peisaj. In rezumatul episodului 14, "Fool me once", se spune ca atunci cand mormantul va fi deschis vor iesi la iveala multe lucruri surprinzatoare si socante, insa este posibil ca fosta iubita al fratilor Salvatore, Katherine, sa nu fie acolo?
SPOILER ALERT!
Daca ne luam dupa ceea ce scrie in carti, Katherine va fi in acel mormant si, dupa ce va iesi, o va uri pe Elena foarte mult. Damon isi va da seama ca ceea ce simtea pentru Katherine nu era real, ca ea doar s-a jucat cu el si ca, de fapt, Elena ar putea fi singura persoana care sa-l fi iubit cu adevarat. Conform cartilor, Damon realizeaza ca dragoste pe care i-o purta era o iluzie si se infurie atunci cand isi da seama ca si Katherine il iubeste mai mult pe Stefan.
Damon incheie, in cele din urma, capitolul "Katherine" din viata sa si in acest timp sentimentele sale fata de Elena se intensifica. El arata, la un moment dat, un oarecare interes pentru Bonnie, insa se simte din ce in ce mai atras de Elena. Asta se intampla cel putin in carti. Pe masura ce inaintam in poveste, ambii frati se indragostesc de Elena si de felul ei de a fi.

Desi pana acum scenariul serialului nu a respectat foarte mult intamplarile din carti, exista posibilitatea ca aceasta poveste sa ramana neschimbata.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu